Medlemskap og klubbtøy 2017

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem sender du en e-post til Arild med følgende informasjon:
Ditt fulle navn, Adresse, Postnummer, Poststed, E-postadresse, Telefonnummer og ditt type medlemskap.

E-postadressen til Arild er: ADKG@ONLINE.NO

Hvordan medlemskap skal jeg ha?

Ditt medlemskap og prisen for medlemskapet avhenger av hvilke av klubbens tilbud du ønsker å benytte deg av. Samtlige medlemskap dekker din startskontigent i løp, med unntak av bedriftsløp. I LIF har vi følgende medlemskap:

Barn under 10 år - 250 kr

Vanlig medlemskap - 300 kr - For deg som ikke skal konkurrere jevnlig og ikke trenger tett treneroppfølging. Støttemedlem og forelder kommer også innunder denne kategorien.

Aktiv utøver mellom 10-17 år - 650 kr

Aktiv utøver 18 år eller eldre - 850 kr

Familiemedlemskap: 1200 kr - For en familie på fire personer eller flere.

I tillegg til disse medlemskapene kommer det en treningsavgift dersom du bruker Håkons Hall sin løpebane. Dette koster 500 kroner og gir deg tilgang til Håkons Hall sin løpebane året rundt.

Spørsmål rundt medlemskap kan stilles til Arild Kjæreng, e-post: ADKG@ONLINE.NO

Klubbtøy

LIF har i 2017 en todelt sponsoravtale med Scantrade og Mizuno. Det gjør at du kan bestille tøy og sko fra to forskjellige leverandører. Merkene er ikke-konkurrerende med hverandre så du kan bruke begge merker under konkurranse og trening. Scantrade leverer klubbklær med klubbens eget design, logo og sponsorer, men ikke sko. Mizuno, gjennom Intersport Lilletorget, leverer sko og klær uten eget design.

Bestilling av klubbtøy fra Scantrade går gjennom deres egen nettside: https://lillehammerif.klubb.no/
Her bestiller du enkelt fra deres nettbutikk og får det levert i posten. Ta kontakt med Arne Erik i Scantrade dersom du har spørsmål.
E-post Arne Erik Gundersen: arne.erik.gundersen@scantrade.no

Sko og tøy fra Mizuno kan du enkelt kjøpe hos vår utstyrsleverandør Intersport Lilletorget på Lillehammer. Her vil du få 25 % rabatt på alt av Mizuno-produkter - også Mizuno sko. Husk å ta med gyldig medlemskap før du handler slik at du får rabatten din.

 

Bestillingsskjema klubbtøy 2017

Bestilling av klubbtøy 2017

2017 er godt i gang og innendørssesongen har allerede begynt. Det er derfor på tide å bestille klubbtøy for oss LIFere. 

Som mange av dere vet har LIF en todelt sponsoravtale med Scantrade og deres merke Wemove, og med Mizuno gjennom vår lokalforhandler Intersport Lilletorget. Dette gjør at dere som skal bestille må bestille på to forskjellige måter. Sitter du igjen med spørsmål etter å ha lest følgende er det bare å ta kontakt med undertegnede - det er bedre med 100 spørsmål for mange enn ett for lite.

Bestilling av klær og sko fra Mizuno gjennom Intersport Lilletorget

Hva kan jeg bestille?
Hos Intersport kan du bestille alt fra klær til sko fra Mizuno. Her finner du et bredt utvalg til små og store. Mizuno leverer ikke spesifikt klubbtøy så alt du bestiller herfra vil ikke ha klubbens sponsorer, logo eller design. Dette får du kun fra Scantrade.

Se Mizuno sin vår/sommer katalog for 2017 ved å klikke på denne linken:
http://www.e-magin.se/paper/pvpctjs5/paper/1

Når er fristen for å bestille?
31.Januar kl. 23:59. Det vil si at bestillingen blir sendt til Mizuno 1. Februar.

Hvor mye kan jeg bestille for?
Det er selvfølgelig ingen grense for hvor mye du kan bestille for. Kontraktsutøvere får en viss sum dekt av klubben - ta kontakt med undertegnede dersom du er usikker på hvor mye dette er. Som kontraktsutøver/trener kan du også bestille for mer enn hva klubben dekker, da betaler du kun for det som overstiger din støtte.

Får jeg noen rabatter som LIF-medlem?
Ja. Som LIF-medlem får du 25% rabatt på alt av Mizuno-produkter. Ved å bli med på denne bestillingsrunden vil du også slippe fraktgebyr.

Husk å ta med gyldig medlemsbevis!

Vil jeg kunne kjøpe produktene i katalogen hos Intersport Lilletorget senere i år?
Ikke nødvendigvis. Det er svært mange produkter og Intersport har ikke anledningen til å ta inn alt som står i katalogen. Du har da muligheten til å bestille privat, men må da betale et lite fraktgebyr.

Kan jeg bestille alt som står i katalogen?
I utgangspunktet ja. Det kan riktig nok hende at noen produkter ikke er å få tak i selv om de står i katalogen. I så fall kontakter Intersport deg og ordner opp i det.

Hvordan kan jeg få hjelp med valg av riktig produkt?
Valg av riktig produkt er viktig, spesielt når det gjelder fottøy. Ta kontakt med Intersport for god veiledning med høy kompetanse så finner du riktig produkt for deg og dine.

Hvordan bestiller jeg?
Send en e-post til permorten@lillehammersport.no 

I denne e-posten legger du ved utfylt excel-skjema med det du ønsker å bestille (Se vedlegg i e-posten). Husk å fylle ut alle felt i skjemaet!

Hvordan vet jeg når varene jeg bestilte har kommet?
Intersport tar kontakt med deg og gir deg beskjed.

Bestilling av tøy fra Wemove gjennom Scantrade

Hva kan jeg bestille?
Fra Scantrade kan du bestille klubbens klær med eget design og sponsorer. Wemove som er klesmerket klubben har en avtale med gjennom Scantrade, leverer kun klær og ikke sko.

Når er fristen for å bestille?
31. Januar er siste frist for å bestille. Det er mulig å benytte seg av nettbutikken ved en senere anledning, men vareutvalget kan da være noe dårligere.

Hvor og hvordan kan jeg bestille?
Du bestiller enkelt gjennom Scantrade sine nettsider: https://lillehammerif.klubb.no/


Er du utøver eller trener på kontrakt bestiller du på følgende måte:
1. Benytt nettbutikken https://lillehammerif.klubb.no/og finn de produktene du ønsker
2. Send en e-post til  arne.erik.gundersen@scantrade.no med det du ønsker å kjøpe. IKKE kjøp gjennom nettsiden. Dersom du bestiller for mer enn hva du får dekt av klubben, vil du bli fakturert for det overstigende beløpet.  

Når vil varene komme?
Ettersom flere av varene må bli produsert først vil det være en normal leveringstid på 6 uker. Så snart det er klart vil du motta varene i posten.

Jeg trenger hjelp med å bestille og/eller har produktspørsmål om Wemove. Hvem kan jeg kontakte?
Kontakt Arne Erik Gundersen, E-post: arne.erik.gundersen@scantrade.no , TLF: 458 31 230

Om du som sitter igjen med noen spørsmål etter å ha lest dette må du ikke nøle med å ta kontakt med undertegnede. Jeg er tilgjengelig på telefon og e-post.

Mvh

Gustav Follerås
Sportslig leder, LIF

TLF: 97 89 08 49
E-post: gustavfolleraas@hotmail.com